MĪCI plastilīns pasteļtoņi 3gab 360g

10,49
MĪCI ir mīksts un plastisks veidošanas plastilīns bērniem- to var izmantot gan radošām nodarbēm (māksla), gan pielietot izglītojošām aktivitātēm (taisīt ciparus, burtus). Darbošanās ar plastilīnu attīsta pirkstu sīko motoriku, kas savukārt palīdz attīstīties bērna valodai un rakstītprasmei. Pirkstu vingrināšana/trenēšana ir viena no svarīgākajām nodarbēm pirmsskolas vecuma bērniem. Lielākiem bērniem veidošanas nodarbības palīdz mācīties krāsas, formas, lomu spēli. Mīcīšana ir lielisks treniņš mazākām un lielākām rociņām!
MĪCI plastilīns lieliski papildina bērnu virtuvītes plauktiņus. Tāpat plastilīna darbiņus var sakaltēt un izmantot kā rotaļlietas bērnu virtuvītes vajadzībām.
MĪCI plastilīns ir ražots Latvijā no pārtikas izejvielām, tādēļ tas ir 100% drošs bērniem. Mūsu plastilīns smaržo lieliski- gluži kā konditorejā, jo tam ir viegls vaniļas aromāts! Tā kā MĪCI ir ražots no kviešu miltiem, tas satur GLUTĒNU- lūdzu esiet uzmanīgi, ja bērnam ir glutēna nepanesamība! MĪCI plastilīns ir kompostējams.Tilpums - 120gr. x 3 gab.= 360 gr.
Ražots Latvijā.