FILIBABBA PELDVESTE- First Swim

50,99
Mācīties peldēt jūsu bērnam ir tikpat aizraujošs, cik izaicinājums, īpaši, ja jūsu mazajam ir mazliet bail no ūdens. Mūsu pludiņa veste ar UV 50+ aizsardzību nodrošina lielu apskāvienu un papildu pārliecību baseinā un palīdz saglabāt jūsu bērnu dabiskā peldēšanas pozā, veicot pirmos peldēšanas sitienus.
Sagatavojies pēc peldēšanas treniņa aptīt dvieli ap ļoti lepnu bērnu!

Mūsu pludiņa veste viegli pielāgojas jūsu bērniem uzlabojot peldēšanas prasmes, jo, pateicoties noņemamajiem putuplasta elementiem, jūs varat noteikt, cik ļoti veste atbalsta jūsu mazo ūdenī. Kad bērns peld patstāvīgi, vesti joprojām var izmantot, lai palielinātu aizsardzību pret UV starojumu. Lai nodrošinātu optimālu atbalstu, mēs iesakām vienmēr nodrošināt pietiekamu peldspēju.

Mūsu pludiņa vestes ir pieejamas divos izmēros:

1-2 gadi: Ieteicamais svars 9-15 kg, krūšu izmērs 51 cm.
3-4 gadi: Ieteicamais svars 15-25 kg, krūšu izmērs 56 cm.

Pludiņa veste nav glābšanas līdzeklis un nepasargā no noslīkšanas. Tāpēc pludiņa vesti drīkst lietot tikai pastāvīgā un kompetentā pieaugušā uzraudzībā. Pludiņa veste nav piemērota burāšanai.

Mūsu pludiņvestes ir rūpīgi pārbaudītas, kā arī apstiprinātas saskaņā ar Eiropas standartu EN-13138-1, un tām ir CE marķējums.

Sīkāka informācija
Materiāli 30% neoprēns, 20% poliesters, 50% EPE putas

Mazgāšanas instrukcijas
Mazgāt ar rokām atsevišķi aukstā ūdenī, izmantojot maigu mazgāšanas līdzekli.
Nedrīkst žāvēt veļas mašīnā.
Negludiniet.
Nebalināt.
Nedrīkst ķīmiski tīrīt.

Ražots: Ķīna