PELDĒŠANAS UZPLEČI Nordic Ocean

15,00
Vai jūs joprojām atceraties krabi, ko atradāt dubļu platībās savās pēdējās brīvdienās? Ar NORDIC OCEAN jūs atkal un atkal izpētāt fantastisko Ziemeļjūras un Baltijas jūras zemūdens pasauli - neatkarīgi no tā, vai atrodaties krastā vai mājās savā dārzā. Cik daudz aizraujošu dzīvnieku jūs varat atklāt uz saviem peldspārniem?

Mūsu peldēšanas spārni nodrošina jūsu bērniem optimālu drošību un komfortu, kad viņi sāk izpētīt ūdeni. Tas padara tos par ideālu aksesuāru bērniem, kuriem patīk būt ūdenī, bet vēl nav iemācījušies peldēt.
Mūsu peldēšanas spārni ir piepūsti ar drošības vārstiem, kas ir iespiesti ringā un netraucē ūdens priekiem.

Tāpat kā visas mūsu SWIM kolekcijas preces, arī mūsu peldspārni ir izgatavoti no īpaši augstas kvalitātes PVC, kura biezums ir 0,25 mm.

Ieteicamais vecums: 3-6 gadi
Ieteicamais svars: 18-30 kg

Peldspārni nav dzīvības glābšanas ierīces un nepasargā no noslīkšanas. Tāpēc peldspārnus drīkst lietot tikai pastāvīgā un kompetentā pieaugušā uzraudzībā. Nekad neatstājiet bērnus bez uzraudzības ūdenī vai tā tuvumā.

Mūsu peldspārni ir rūpīgi pārbaudīti, kā arī apstiprināti saskaņā ar Eiropas standartu EN-13138-1, un tiem ir CE marķējums.