Flibabba MUGURSOMA Chestnuts

35,00
50,99
Augstums (cm) 35
Platums (cm) 26
Garums (cm) 13
svars (grami) 358

Kuram gan nepatīk lielās krāsainās lapas vai spīdīgie kastaņi, kas paslēpti kā dārgumi to čaulā? Mūsu kastaņu apdruka attēlo mūsu iecienītākos rudens vēstnešus, kas atrodami dabas slazdā, un rosina gan bērnu, gan vecāku iztēli. Nāc un atklāj, kas slēpjas meža klājumā!
Šo mazo, bet ietilpīgo mugursomu mazajiem var izmantot kā bērnudārza somu vai nelielām jautrām ekskursijām. Mugursomai ir viens liels nodalījums, un priekšpusē ir neliela ārējā kabata jūsu sīkajiem dārgumiem. Plecu siksnas ir polsterētas un regulējamas, lai nodrošinātu vislabāko komfortu. Mugursoma ir izgatavota no pārstrādāta RPET poliestera, kas ir izturīgs un viegli noslaukāms.
Kas ir RPET?
Šī soma ir izgatavota no RPET, poliestera auduma, kas izgatavots no pārstrādātas plastmasas. Plastmasu savāc, notīra, sasmalcina un pēc tam savērpj pavedienā un veido audumu. Izmantojot otrreiz pārstrādātu RPET, nevis jaunu poliesteru, mēs varam izņemt plastmasu no dabas, samazināt enerģijas patēriņu ražošanā un samazināt arī ekoloģisko pēdu. Iegādājoties produktus, kas izgatavoti no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem, jūs sniedzat savu ieguldījumu atbildīgākā tekstilizstrādājumu ražošanā.